Ons bedrijf


Wat doen wij

Led samenwerking treedt op als dienstverlener voor nieuwe installaties en aanpassingen van bestaande verlichtingsinstallaties (refitten). Wij ontwikkelen oplossingen voor het besparen op verlichting voor vrijwel alle sectoren.

Wij analyseren de bestaande verlichting, berekenen het besparingspotentieel en adviseren.
Daarnaast bieden wij milieuvriendelijke lampen, onderhoud en op uw verzoek de installatie aan. Wij werken onafhankelijk samen met diverse led organisaties, hierdoor zijn wij te allen tijde op de hoogte van de nieuwerwetse ontwikkelingen binnen onze markt.

Samenwerking met onze klanten

Led samenwerking hecht veel belang aan een relatie met de klant, samenwerken is hierbij cruciaal. Wij denken met u mee vanaf de eerste fase van het (licht) project tot het eindpunt. Wij kijken met u mee hoe u het maximale uit uw verlichting kunt halen en daarbij nog eens een maximale besparing realiseert. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat u niet teveel betaald, maar wel de juiste kwaliteit krijgt.

Uw visie wordt door onze specialisten vertaald in energie zuinige verlichting met een maximale besparing, zowel maatwerk als refitten. Bij ons krijgt uw project een eigen identiteit.

IMG-20160126-WA0001                                        IMG-20160126-WA0002